Administrata Tatimore pezullon nga puna dy inspektorë tatimor

Administrata Tatimore e Kosovës njofton opinionin publik se bazuar në informatat e pranuara nga organet kompetente dhe duke u mbështetur në nenin 69 të Ligjit për Shërbimin Civil të Kosovës, ka marrë vendim mbi pezullimin parandalues nga marrëdhënia e punës për dy inspektorë, të cilët janë arrestuar nën dyshimet se kanë keqpërdor pozitën dhe autoritetit zyrtar.

Të pezulluarit nga marrëdhënia e punës janë një inspektor tatimor, si dhe inspektore e lojërave të fatit.

Menaxhmenti i Administratës Tatimore siguron opinionin se çdo informatë e dëshmuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe rasteve korruptive do të dërgohet në organet kompetente për trajtim dhe ndaj të gjithëve që shpallen fajtorë për vepra penale do të ndërmerren masat e largimit nga marrëdhënia e punës në institucionin tonë.

Në fund, Administrata Tatimore e Kosovës falënderon qytetarët, mediat, Prokurorinë dhe Policinë e Kosovës për mbështetjen në luftimin e dukurive negative. /Gazeta Ekonomia/

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Bankat rrisin çmimet për mirëmbajtje të llogarive

Read Next

Kina pajtohet që të largojë tarifat për makinat e importuara nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës