Gazeta Ekonomia

Kupto Ekonominë

Imeri: ATK tejkalon projeksionet e pritura [Video]

Me Imerin Gazeta Ekonomia ka biseduar për Aktivitetet e deritashme të ATK-së, Trajtimi i biznesit nga ATK-ja, Kapacitetet e ATK-së për mbledhjen e tatimit, Qasja e ATK-së në veri të vendit, ATK-ja për biznesin dhe qytetarët, Mosfiskalizimi i KEDS-it, (Mos)Fiskalizimi i naftëtarëve, Moslëshimi i kuponëve fiskal nga Posta dhe TK i Kosovës, Krijimi i Agjencisë Tatimore dhe Doganore të Kosovës dhe Ligji për Faljen e Borxheve.

Intervistën e plotë mund ta ndiqni në këtë video.