Search

Mbahet konferenca ‘NATO dhe Ballkani perëndimor’

Sot në Prishtinë do të mbahet konferenca rajonale e sigurisë ‘NATO dhe Ballkani perëndimor – dinamikat rajonale në epokën e sfidave të sigurisë globale’.

Në konferencë  ku do të jenë të pranishëm drejtuesit më të lartë të institucioneve të Kosovës, Presidenti Hashim Thaçi, Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli dhe Kryeministri Ramush Haradinaj, si dhe përfaqësues të lartë të NATO-së, të shteteve të rajonit dhe personalitete të tjera të rëndësishme nga Kosova dhe më gjerë. /Kallxo